Tuinarchitectuur

Wilt u uw tuin helemaal of gedeeltelijk laten (her)aanleggen? We begeleiden u graag van ontwerp tot realisatie. Na een vrijblijvend en verkennend gesprek overlopen we uw wensen en adviseren we u over de mogelijkheden van uw groenproject. Eenmaal wij hierover een duidelijker beeld hebben, kunnen we een budget voor het ontwerp bespreken. Bij goedkeuring, kunnen we aan de slag. Na de opmeting wordt een voorontwerp opgesteld waarin de doelstellingen van uw tuin duidelijk vorm krijgen. Uit verdere besprekingen volgt een definitief gedetailleerd plan met 3D-beelden. Eveneens krijgt u een uitgebreide offerte om uw project te realiseren. Om u maximaal te laten genieten verzorgen wij nadien graag het onderhoud van uw tuin.

Als de schaal van de uit te voeren werken niet te groot is of u weet perfect wat u wil, is een tuinplan uiteraard geen noodzaak. 

Naar het diensten overzicht

Archigroen

Uw partner voor elk type tuin

Heeft uw tuin een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Of kiest u voor de droomtuin op maat die u altijd al wou hebben?

Archigroen bundelt creativiteit en ervaring en werkt steeds binnen vooropgesteld budget.

Om iedereen de mogelijkheid te geven een eigen tuin aan te leggen en plaatsingskosten uit te sparen door zelf de handen uit de mouwen te steken, leveren wij aan huis tuinbenodigdheden van hoge kwaliteit en helpen we je verder met professioneel advies. Neem een kijkje op onze webwinkel Groenshop

 

Nood aan een nieuwe tuin of wil je een bestaande tuin nieuw leven inblazen? We zitten graag samen om jouw droomtuin te bespreken.

 

Ga naar onze Groenshop

 

Contact opnemen