Archigroen Van Israel BVBA werd opgericht in oktober 2004 in familiale sfeer en is op korte tijd uitgegroeid tot een ambitieus en dynamisch tuinbouwbedrijf. De zaakvoerders en broers, Berny en Gery Van Israel, volgden een opleiding aan de tuinbouwschool en specialiseerden zich verder in onder andere tuinarchitectuur, tuinaanleg en boomverzorging. Ondertussen werd heel wat projectervaring en kennis opgebouwd. Er wordt ook voortdurend geïnvesteerd om de projecten op een snelle, doeltreffende en veilige manier te kunnen uitvoeren. Tevredenheid van de klant zijn bij ons vaste waarden waar we graag op verder willen bouwen.

U kan bij ons terecht voor totaalprojecten, tuinontwerpen, opritten en terrassen, beplantingswerken, gazonaanleg, afsluitingen, constructies, tuinbergingen, vijvers en zwemvijvers, tuinverlichting, snoei- en onderhoudswerken, leveren van schors, … . Kortom alle elementen die met u tuin te maken hebben, behoren tot ons werkterrein.

Wij werken zowel voor privépersonen als voor bedrijven, architectenbureaus en openbare besturen.

Ons team levert steeds werk af van topkwaliteit. Wij combineren snel en efficiënt werken met oog voor detail en een passie voor groen. Eveneens staan we garant voor een vakbekwame uitvoering met hoogwaardige materialen en een uitermate correcte manier van opvolging.

Sinds 07/2023 bieden wij ook tuinbenodigheden aan via onze webshop Groenshop.

Archigroen

Uw partner voor elk type tuin

Heeft uw tuin een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Of kiest u voor de droomtuin op maat die u altijd al wou hebben?

Archigroen bundelt creativiteit en ervaring en werkt steeds binnen vooropgesteld budget.

Om iedereen de mogelijkheid te geven een eigen tuin aan te leggen en plaatsingskosten uit te sparen door zelf de handen uit de mouwen te steken, leveren wij aan huis tuinbenodigdheden van hoge kwaliteit en helpen we je verder met professioneel advies. Neem een kijkje op onze webwinkel Groenshop

 

Nood aan een nieuwe tuin of wil je een bestaande tuin nieuw leven inblazen? We zitten graag samen om jouw droomtuin te bespreken.

 

Ga naar onze Groenshop

 

Contact opnemen