Bedrijfsgroen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw groene omgeving?

Wij verzorgen de groenvoorzieningen in uw professionele context. Ons veelzijdig groenonderhoud is geschikt voor diverse terreinen. Dankzij ons solide materiaal kunnen we grote oppervlaktes maaien, scheren en/of onkruidvrij maken. Wij garanderen een stipte en snelle service om u zo min mogelijk te storen. Eveneens besteden we de nodige aandacht aan milieu en veiligheid. Wij laten alles proper achter.

Onze onderhoudsbeurten kunnen variëren van wekelijks, maandelijks, per kwartaal of incidentieel, bijvoorbeeld een voor- en najaarsbeurt.

 

 

 


Naar het diensten overzicht

Archigroen

Uw partner voor elk type tuin

Heeft uw tuin een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Of kiest u voor de droomtuin op maat die u altijd al wou hebben?

Archigroen bundelt creativiteit en ervaring en werkt steeds binnen vooropgesteld budget.

Om iedereen de mogelijkheid te geven een eigen tuin aan te leggen en plaatsingskosten uit te sparen door zelf de handen uit de mouwen te steken, leveren wij aan huis tuinbenodigdheden van hoge kwaliteit en helpen we je verder met professioneel advies. Neem een kijkje op onze webwinkel Groenshop

 

Nood aan een nieuwe tuin of wil je een bestaande tuin nieuw leven inblazen? We zitten graag samen om jouw droomtuin te bespreken.

 

Ga naar onze Groenshop

 

Contact opnemen