Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin is van groot belang voor een blijvend mooi resultaat.

Een tuin is ook nooit af, ook al is de aanleg helemaal klaar. Het is immers een natuurproduct dat permanent in beweging blijft. Het oorspronkelijk beeld, de vormen en de lijnen van het ontwerp mogen nooit verloren gaan.

Daarom is het zo belangrijk dat een tuin deskundig wordt onderhouden. Onderhoud van gazons, beplantingen snoeien, bemesten en onkruidvrij houden, ruimen van bladeren, scheren van hagen, verhardingen onkruidvrij houden, … het vraagt allemaal een vakkundige aanpak.

Wij bieden dan ook flexibele onderhoudsoplossingen binnen ieders budget voor uw privétuin of voor bedrijfsterreinen.

Onze onderhoudsfrequentie kan variëren van wekelijks, maandelijks, per kwartaal of incidentieel, bijvoorbeeld een voor- en najaarsbeurt. Op deze manier ligt uw tuin er het hele jaar netjes bij.


Naar het diensten overzicht

Archigroen

Uw partner voor elk type tuin

Heeft uw tuin een opfrisbeurt of onderhoudsbeurt nodig? Of kiest u voor de droomtuin op maat die u altijd al wou hebben?

Archigroen bundelt creativiteit en ervaring en werkt steeds binnen vooropgesteld budget.

Om iedereen de mogelijkheid te geven een eigen tuin aan te leggen en plaatsingskosten uit te sparen door zelf de handen uit de mouwen te steken, leveren wij aan huis tuinbenodigdheden van hoge kwaliteit en helpen we je verder met professioneel advies. Neem een kijkje op onze webwinkel Groenshop

 

Nood aan een nieuwe tuin of wil je een bestaande tuin nieuw leven inblazen? We zitten graag samen om jouw droomtuin te bespreken.

 

Ga naar onze Groenshop

 

Contact opnemen